5 hurtige julegaveidéer

Offentliggjort:

5 hurtige julegaveidéer

Er du i tvivl om hvilken ring du skal give hende i julegave? Frygt ej- i dette blogindlæg har vi samlet 5 ringe som enhver pige vil elske at finde under juletræet.

Angela:

Angela ringen er fremstillet af 925 sterling sølv og besat med små skinnende zirkonia sten. Ringens sten har form som en oval og har et klassisk design som aldrig går af mode. Angela ringen er perfekt til enhver pige og enhver anledning. 

 

 Angela Sølvring

 

Diane

Diane er en æstetisk og yndefuld ring fremstillet af 925 sterlingsølv. Ringens elegante dråbeformede sten komplimenterer ethvert feminint look, og de mange små kubisk zirkonia sten får ringen til at fremstå strålende smuk. 

 

 

Adrienne

Vil du gøre hende lykkelig juleaften når hun pakker sin julegave op? Så er Adrienne ringen en oplagt mulighed til en gave som vil få hende helt op i skyerne. Med sine mange skinnende zirkonia sten lyser Adrienne ringen selv den mørkeste vinter-himmel op.

 

 

 

Patricia

Patricia ringen kan du aldrig gå galt i byen med; ringen er fremstillet af 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat guld og besat med mange skinnende zirkonia sten. Ringen har et feminint og tidsløst design som aldrig går af mode og som er perfekt ved enhver anledning og begivenhed.  

     

      

Melanie

Melanie ringen har et blødt og stilfuldt design med sans for de helt små detaljer. Ringen er fremstillet af 925 sterlingsølv og skaber med dens smukke runde sten et meget harmonisk og elegant look, som vil pryde enhver finger. 

 

Se vores indpakning

At åbne sin nye Smykkehjørnet ring og julegave skal selvfølgelig være en oplevelse i sig selv. Derfor modtager hun selvfølgelig sin nye ring indpakket i smukt gavepapir, og inden under gavepapiret finder hun sin nye ring i en smuk, blå ringeæske med en stor, hvid sløjfe. I æsken er der selvfølgelig også vedlagt en lille gave til den søde tand.