Find den perfekte årsdagsgave

Hvad enten man har været sammen i 2 eller 25 år, er en årsdag altid noget helt specielt.

I den travle hverdag glemmer man ofte hinanden lidt, og en årsdag er derfor den perfekte anledning til at minde både sig selv og sin partner om, hvor meget man værdsætter og elsker hinanden.

Der er mange veje til en kvindes hjerte, og en af dem går gennem smykker - specifikt ringe. Smykker er en helt perfekt årsdagsgave, og at give en ring i årsdagsgave er ekstra særligt, og det vil uden tvivl få hende til at føle sig ekstra speciel, når hun pakker sin nye funklende følgesvend op.

Når man skal give en ring i gave er det vigtigt, at købe en som passer netop hendes personlige stil og præferencer. Et godt sted at starte er ved materialet; foretrækker hun guldringe eller sølvringe?

Når du har fundet ud af det, er det med at komme i gang med at finde den helt perfekte guld eller sølv ring til hende. Til dette har vi 2 hurtige tips, så du kan finde hendes helt personlige drømmering:

1. Er hun til meget fremtrædende ringe eller mere afdæmpede ringe?

2. Er hun til ringe med mange sten eller få sten?

Alt efter hendes personlige præferencer og ønsker har vi her samlet nogle gode bud på den perfekte ring til hende ud fra hver kategori:

Fremtrædende ringe:

Hvis hun elsker fremtrædende, funklende ringe med mange skinnende sten er vores “Evelyn” og “Adalyn” ringe, “Claire” og “Clarice” ringe samt “Adele” og “Adrienne” ringe perfekte bud. 

 

Afdæmpede ringe:

Hvis hun er til mere afdæmpede ringe men stadig med mange, skinnende sten er vores “Iowa” og “Iwa”, ringe og “Palvisha” og “Patricia” ringe helt perfekte bud. 

 

Ringe med få sten:

Er hun mest til afdæmpede ringe med få sten, er vores “Tiffany” ring, “Primrose” ring og “Ghazala” og “Ghadir” ringe perfekte bud.

Vi håber, at du finder den helt perfekte ring til hende!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i chatten på webshoppen eller via vores mail: kontakt@smykkehjoernet.dk