Find den ring, der passer til netop dit look

Vi ved, at det kan være en udfordring for mange at finde en ring, der er slidstærk, lavet i fremragende håndværk og som passer din stil og dit look. Derfor kan du bruge nedenstående tips og anbefalinger.

Hvilken ring passer til mit look?

Nonchalant beklædning

Først og fremmest er nonchalant beklædning en hverdagsting for mange, hvorfor det også er vigtigt at style sit look på en måde, hvor man skiller sig ud. Her ser vi ikke en bedre måde end at tilføje en minimalistisk designet ring, der konstant vil kvikke stilen op og give det et moderne strejf. Derfor er tynde ringe et forslag til at præge et casual look, som passer til den beklædning og rigtigt mange andre sammenhænge. De udstråler nemlig simplicitet og minimalisme. Hos Smykkehjørnet har vi ligeledes en ring i sølv og en i guld, der passer i den kategori. De hedder henholdsvis Desiré og Daviana.

Et fashionabelt look

En snoet ring kan tilføre et meget fashionabelt look. Den er anderledes og moderne, hvilket passer godt til en romantisk, feminin eller elegant stil. Smykkehjørnet har også denne type ring i både guld og sølv, således at du er dækket ind uanset behov. Sølv udgaven hedder harmonia, mens guldringen hedder Siabella.

 

Skal jeg vælge en guld eller sølv ring?

Er du på bar bund og skal til at købe en ring for første gang, passer en guldring bedre til mennesker med varm hudfarve, mens sølvringe passer bedre til en koldere hudfarve. Dette plejer at gøre sig gældende for de fleste mennesker, men det skal naturligvis ikke være en barriere. Har man en personlig kærlighed for enten den ene eller den anden stil, skal man naturligvis ikke forbydes at gå med det.

Dertil kommer også rosaguld, som er guld legeret med andre grundstoffer, rent kemisk. Rosaguld vil være en form for mellemting, når det kommer til stil og farvetonen på din hud. Den er derfor et godt bud, hvis du føler, at du ligger ret godt imellem en koldere og varmere farve.

Find en ring med høj kvalitet til en god pris.

Vi kan, hos Smykkehjørnet, godt garantere en ring i et overkommeligt prisleje. Kvaliteten og stilen er dog noget, vi er kompromisløse omkring. Vi har passion for elegance og et high-end look, samtidig med at levere konkurrencedygtige priser.

Du kan se vores sortiment af ringe her, og hvis du skulle have spørgsmål eller andre henvendelser til produkterne, er du velkommen til at kontakte os på 42 67 42 23 eller på kontakt@smykkehjoernet.dk.