Glæden ved at give

Offentliggjort:

Glæden ved at give

Vi kender alle sammen til glæden ved at modtage en gave fra en vi holder af. Den lykkelige følelse spreder sig i kroppen og vi bliver varme inden i – findes der mon nogen bedre følelse?

Det gør der – nemlig glæden ved at give.  

Julen er hjerternes fest – en højtid, hvor kærlighed, omsorg og ikke mindst barmhjertighed er i fokus. Julen minder os om vores kære og vækker følelser i os, vi måske næsten havde glemt – og på den måde husker vi midt i travlheden pludselig det, som virkelig betyder noget for os. Julen er det ene tidspunkt på året, hvor hjertet er i fokus – ikke kun det, som hænger på juletræet, men også det, som banker inden i. Husk derfor dem som du holder af denne juletid, og vis dem, at du tænker på dem – og at deres glæde er det som er aller vigtigst for dig. Glæden ved at modtage kan være stor, men glæden ved at give endnu større.

Giv den du elsker en uforglemmelig jul og juleaften og forsegl det smukke minde med en unik ring fra Smykkehjørnet – en gave, som hun vil glædes ved mange år frem og som altid vil minde hende om dig og jeres fortryllende juleaften.

 

Julegaveidéer:

Diane sølvring  - 699,95 DKK

 

Angela sølvring - 599,95 DKK 

 

Juliet sølvring - 599,95 DKK

Juliet sølvring

 

Avery sølvring - 599,95 DKK

Avery sølvring