Historien bag Smykkehjørnet

Smykkehjørnet er et dansk smykkebrand, som er skabt af Yousef S. og Rebecca N. ud fra en fascination af smykkets årelange og symbolrige historie.  

Neandertalerne bar dem, vikingerne bar dem og vi bærer dem i dag. Smykker er noget af det ældste gravgods fundet af arkæologer, og nogle fund kan spores 115.000 år tilbage i tid. Smykket er blevet brugt som betalingsmiddel, kunstnerisk udtryk og et symbol på social status. Hvor smykket i fordums tid fortalte en historie om smykkebærerens sociale status, personlige følelser, sociale tilhørsforhold og religiøse overbevisninger er smykket i dag i højere grad blevet en pyntegenstand.

 

Smykkehjørnets vision er at bevæge sig tilbage til rødderne og genoplive fortællingen om smykket, som et symbol på den personlige følelse. Ideen til Smykkehjørnet opstod, da Yousef med lys og lygte søgte efter unikke, prisvenlige og ekstravagante ringe til Rebecca. Markedet var mættet af enkle ringe og mere særprægede ringe til en fornuftig pris, syntes umulige at opdrive. Lynet slog herefter ned fra en klar himmel – Smykkehjørnets eksistensgrundlag var skabt.

 

Ekstravagante, særprægede og smukke ringe skulle kunne erhverves af alle og denne mission er nu lykkedes. Designudtrykket er eksklusivt, unikt og sofistikeret med et underliggende royalt islæt. Produktkataloget spænder bredt, hvor du i den ene ende af spektret finder den enkelte men elegante ring og i den anden ende finder den raffinerede og detaljerige ring med et mere eksklusivt udtryk.

 

Ringene er inspireret af smykkets historiske udvikling, hvorfor ringene trækker tråde til 1720’erne’s rokokostil, hvor begejstringen for ædelstene og diamanter for alvor vandt indpas. 1920’ernes art déco kommer til udtryk i ringenes geometriske og stiliserede former, som efterstræber det strømlinede, enkle og luksuriøse udtryk. Inspirationen fra smykkets historiske udvikling kombineret med Yousef og Rebeccas sans for nutidige designdetaljer har skabt grundlaget for Smykkehjørnets visuelle identitet.

En visuel identitet der har til formål at afspejle din personlige følelse. Følelsen af at være eksklusiv, værdifuld og unik.           

Har du brug for hjælp? Kontakt os her.

Besøg vores blog her.