GRATIS FRAGT VED KØB FOR 499 kr. - Julegaver kan byttes frem til d. 24 Januar 2019.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

For at du kan indgå aftale med os på Smykkehjørnet.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi benytter dit telefonnummer for at bringe dig opdateringer omkring din pakke.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

Din email bliver videresendt til Trustpilot, med henblik på at sende dig en invitation til at skrive en anmeldelse efterfulgt af et køb på websitet.

Smykkehjørnets shopsystem sporer yderligere din IP-adresse med det formål at udføre en "Fraud Detection" dette for at forhindre misbrug af stjålet kreditkort og oplysninger af tredjepersoner. 

Personoplysningerne registreres hos Smykkehjørnet, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Vi gør opmærksom på, at vi på ingen måde indsamler nogen form for unødvendige data, samt at alle de oplysninger du taster ind kun bliver brugt til at fuldføre din ordre, samt at give dig den bedst mulige oplevelse på websitet.

Direktøren og de ansatte for Smykkehjørnet, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Smykkehjørnet, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesforordningen, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Smykkehjørnet via e-mail: kontakt@smykkehjoernet.dk

Cookies

På Smykkehjørnet anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Vi anvender cookies for at du har mulighed for at benytte din kurv og tilføje adskillige vare på tværs af dine enheder.

Derudover anvendes cookies så vi kan foretage analyser af besøgende og deres adfærd på websitet, dette med formålet om at forbedre brugeroplevelsen. Dette sker gennem Google Analytics.

Vi anvender derudover cookies for at målrette annoncer gennem Facebook og Instagram. 

Ydermere anvendes cookies i samarbejde med Tawk.to i form af vores live chat support på websitet. Disse cookies giver os indsigt i besøgende på websitet, således at vi kan besvare dine spørgsmål mens du er på websitet. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Nyhedsbrev

Du bliver kun tilmeldt vores nyhedsbrev ved selv at give samtykke til dette. 

Giver du os samtykke til vores nyhedsbrev, vil du modtage vores seneste nyheder, tilbud, konkurrencer mm.

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Smykkehjørnet. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Smykkehjørnet.

SSL Certificeret

Smykkehjørnet er SSL Certificeret.

SSL står for ”Secure Sockets Layer”. SSL certifikatet er en krypteringprotokol, der sikrer, at kun afsender og modtager kan læse dine informationer. Dette betyder at dine oplysninger altid forbliver fortrolige.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af konto eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@smykkehjoernet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Smykkehjørnet
Brøndby Nord Vej 72, 10., 10
2605, Brøndby
Telefon: 42 67 42 23
Email: kontakt@smykkehjoernet.dk