Returportalen

Her kan du købe en returlabel ved ombytning eller returnering af en vare. 

Returnering og fortrydelsesret:

Når du handler hos Smykkehjørnet har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Ved modtagelse af et smykke fra Smykkehjørnet er dette plomberet med en etiket. Hvis smykket ønskes byttet eller returneret må plombering ikke være brudt. Brydes plomberingen anses smykket som brugt og retur- og bytteretten frafalder hermed. Etiketten på smykket er påsat på en sådan måde at smykket sagtens kan prøves på uden behov for at bryde plomberingen. 

Sender du et smykke retur til os hvor plomberingen/etiketten er brudt, vil smykket blive sendt retur til dig igen og du vil blive opkrævet 42,50 DKK for fragt.

Fortrydelsesretten løber fra den dag varen er blevet leveret. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter afsendelsen af varen.

Når der er tale om en returvare / ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

I forbindelse med ombytning af en vare dækker Smykkehjørnet fragten til tilsendelsen af den nye vare 1 gang. Skal en vare derfor ombyttes mere end 1 gang tilfalder fragtprisen for tilsendelsen af den nye vare dig. I dette tilfælde vil du således blive opkrævet 42,50 DKK for fragten.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk! Det er hverken muligt at afhente eller aflevere varer fysisk på vores adresse.